PayDo predstavljen šibenskim medijima

PayDo predstavljen šibenskim medijima

U utorak 30.01.2018., šibenskim medijima, kao i gradu Šibeniku, predstavljena je PayDo usluga. Gradski parking d.o.o. iz Šibenika 01. veljače 2018. omogućit će svojim korisnicima plaćanje parkiranja putem PayDo aplikacije.

Putem mobilne i web PayDo aplikacije moguće je kupiti karte različite namjene – satne, dnevne, mjesečne, godišnje, povlaštene stanarske, a moguće je platiti i dnevnu kartu izdanu od strane kontrolora. Nova usluga je osobito pogodna za sve one koji do sada nisu mogli plaćati parking putem SMS-a, a to se prvenstveno odnosi na sve strane posjetitelje, kao i na pojedine tvrtke.

Projekt realiziran suradnjom Gradskog parkinga d.o.o. Šibenik i Infoart Grupe d.o.o. u velikoj će mjeri doprinijeti kvaliteti prometa u mirovanju gradu Šibeniku.

Osim u Šibeniku, usluga je dostupna Dubrovniku, Osijeku, Poreču, Puli, Rovinju, Splitu i Zadru.

Više o samoj aplikaciji možete pročitati na paydo.hr

Važno: obavijest o promjeni imena tvrtke Infoart grupa d.o.o. u PAYDO SERVICES d.o.o.

temeljem rješenja Trgovačkog suda u Zagrebu od 09.04.2019. promijenjeno je ime tvrtke Infoart grupa d.o.o. u PAYDO SERVICES d.o.o.

Razlog za promjenu imena je želja da se tvrtka još više fokusira na pružanje usluga elektronske trgovine te da se u skladu s time brend PayDo direktno poveže s nazivom tvrtke.

Osim ove, u društvu nema drugih promjena, te svi drugi podaci tvrtke, npr. OIB, adresa, brojevi žiro računa, telefona, itd. kao i pravni i poslovni odnosi ostaju nepromijenjeni.

Novi puni naziv: PAYDO SERVICES elektronička trgovina i usluge d.o.o.
Novi skraćeni naziv: PAYDO SERVICES d.o.o.
Sjedište/adresa: Lastovska 23, 10000 Zagreb
OIB: 60162542127