PayDo od sada dostupan i u Karlovcu

PayDo od sada dostupan i u Karlovcu

Besplatna mobilna i web aplikacija za plaćanje parkinga PayDo od 1. srpnja dostupna je i u Karlovcu. Mogućnosti bržeg i povoljnijeg plaćanja parkiranja prepoznala je gradska tvrtka Mladost d.o.o. te građanima i tvrtkama na svom području, ali i turistima, ponudila Infoartovu aplikaciju kojom će svi moći platiti satne i dnevne parkirne karte, ali i dnevne karte izdane od strane kontrolora, odnosno kazne za pogrešno parkiranje.

“Ova nova usluga predstavlja ulaganje u budućnost jer donosi olakšanje turistima, kojih će vjerujemo, iz godine u godinu biti sve više u Karlovcu”, kazao je direktor tvrtke Mladost d.o.o. Karlovac Tihomir Jarnjević i dodao kako turisti u Karlovcu do sada nisu mogli koristiti plaćanje putem SMS-a već su morali tražiti najbliži parkirni automat. Sada i njima PayDo olakšava ostanak u Karlovcu, a upravo za potrebe turista aplikacija je dostupna i na engleskom te talijanskom jeziku.

Budući da PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, aplikacija je idealna za sve korisnike koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a s njenim mogućnostima predstavnike karlovačkih medija na press konferenciji upoznao je izvršni direktor tvrtke Infoart Mario Hegedüs:

“Riječ je o određenim kategorijama poslovnih korisnika, turistima i pojedinim privatnim korisnicima za koje je jedino rješenje plaćanja parkiranja bila potraga za parking aparatima, a što je za neke poslovne korisnike značilo prikupljanje računa koje bi kasnije priložili tvrtki. Sada Infoart kroz suradnju s tvrtkom Mladost omogućava svim korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada kao i dodatnu pogodnost za korisnike Mastercard kartica, a apsolutno svi troškovi vidljivi su na jednom računu.”

Karlovac je tako postao 18. hrvatski grad u kojemu se koristi aplikacija PayDo, a osim u gradu na četiri rijeke, na ovaj način parkiranje već plaćaju u Bjelovaru, Crikvenici, Novom Vinodolskom, Osijeku, Poreču, Puli, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Varaždinu, Vodnjanu, Vukovaru i Zadru.

Važno: obavijest o promjeni imena tvrtke Infoart grupa d.o.o. u PAYDO SERVICES d.o.o.

temeljem rješenja Trgovačkog suda u Zagrebu od 09.04.2019. promijenjeno je ime tvrtke Infoart grupa d.o.o. u PAYDO SERVICES d.o.o.

Razlog za promjenu imena je želja da se tvrtka još više fokusira na pružanje usluga elektronske trgovine te da se u skladu s time brend PayDo direktno poveže s nazivom tvrtke.

Osim ove, u društvu nema drugih promjena, te svi drugi podaci tvrtke, npr. OIB, adresa, brojevi žiro računa, telefona, itd. kao i pravni i poslovni odnosi ostaju nepromijenjeni.

Novi puni naziv: PAYDO SERVICES elektronička trgovina i usluge d.o.o.
Novi skraćeni naziv: PAYDO SERVICES d.o.o.
Sjedište/adresa: Lastovska 23, 10000 Zagreb
OIB: 60162542127