mGarage

Podignite rampu SMS-om. Jednostavno. Brzo.

mGarage je napredni sustav mobilnog plaćanja koji korisnicima usluga parkiranja omogućuje jednostavno plaćanje slanjem SMS poruke.


Baš kao i druga rješenja mobilnog plaćanja koje nudi Paydo services, mGarage koristi stvarne prednosti mobilnog plaćanja koje proces parkiranja čine mnogo jednostavnijim za korisnike kao i za pružatelje usluge parkiranja.

mGarage eliminira potrebu za odlaskom do parkirnog aparata ili blagajnika a kako se u potpunosti oslanja na bezgotovinsko plaćanje, omogućuje plaćanje i kada korisnik nema sitan novac pri ruci.

Usluga je razvijena u suradnji s mobilnim operaterima i najvećim svjetskim proizvođačima opreme za garaže i zatvorena parkirališta.

Uzmite karticu

Prilikom ulaska u garažu korisnik dobiva parkirnu karticu s jedinstvenim serijskim brojem

Pošaljite SMS

Prije izlaska iz garaže korisnik šalje SMS poruku sa spomenutim serijskim brojem na mGarage broj ‘nnnn’.

Izađite iz garaže

Korisnik po primitku povratnog SMS-a ima određen period za izlazak iz garaže. Kako bi izašao iz garaže korisnik kroz uređaj izlazne parking rampe provlači parking karticu s jedinstvenim serijskim brojem.

Bez registracije

Usluga je dostupna svim vozačima na bilo kojem mobilnom uređaju, bez prethodne registracije usluge.

Podrška za mobilne mreže

Usluga je omogućena putem svih hrvatskih mobilnih operatera (T-Mobile, Vip, Tele2), a  podržani su  i mobilni operateri iz Njemačke, Austrije, BiH i Nizozemske.

Jednostavna za uporabu

Plaćanje se vrši slanjem jednostavne SMS poruke sa serijskim brojem kartice na lako pamtljive kratke brojeve.

Potvrda plaćanja

mGarage sustav po plaćanju usluge šalje potvrdu nakon čega vozilo može izaći iz garaže.

Nadzorni portal


Svi davatelji usluga (upravitelji garaža) u okviru mGarage usluge dobivaju pristup do centralnog portala na kojem mogu pratiti sve relevantne podatke o naplati parkiranja.

Omogućeni su pregledi svih transakcija grupirani po garažama i mobilnim operaterima.

Analitički pregledi uključuju vremenske trendove i prikaze po danima, mjesecima, godinama.

Posebno prilagođena aplikacija za mobilne uređaje omogućuje osoblju garaže uvid u sve transakcije i provjeru eventualnih reklamacija korisnika.

Integracija sa sustavima rampi


Paydo services je ekskluzivni partner najvećih svjetskih proizvođača garažnih sustava čiji upravljački sustavi garaža imaju u svojoj standardnoj konfiguraciji jedinstveno sučelje prema mGarage sustavu. To znači da je mGarage sustav moguće implementirati po principu “plug&play” u bilo koju garažu koja koristi standardne verzije njihovih upravljačkih sustava.

mGarage

Želite li detaljnije saznati o mGarage usluzi? Uvjerite se kako brzo je moguće implentirati mGarage u Vaš postojeći sustav naplate.

Kontaktirajte nas