iGeus i PayDo predstavljeni na skupštini Hrvatske parking udruge

iGeus i PayDo predstavljeni na skupštini Hrvatske parking udruge

Infoart je sudjelovao na 54. skupštini Hrvatske parking udruge u Splitu. Glavna tema bio je razvoj pametnih tehnologija, a predstavljena su i neka od najboljih svjetskih rješenja za promet u mirovanju.

Kao primjer dobre prakse istaknuta je Smart Split parking aplikacija , kompletno rješenje za pametno parkiranje koje uključuje mobilnu aplikaciju te sustav za praćenje zauzetosti parkirališnih mjesta putem senzora. Kako Smart Split parking aplikacija koristi Infoartovu iGeus platformu za procesiranje transakcija i registraciju korisnika putem PayDo usluge, okupljeni su ovim putem potvrdili PayDo kao nacionalnu platformu za plaćanje parkinga u Hrvatskoj.

 

IMG_5262 IMG_5274 IMG_5296

Važno: obavijest o promjeni imena tvrtke Infoart grupa d.o.o. u PAYDO SERVICES d.o.o.

temeljem rješenja Trgovačkog suda u Zagrebu od 09.04.2019. promijenjeno je ime tvrtke Infoart grupa d.o.o. u PAYDO SERVICES d.o.o.

Razlog za promjenu imena je želja da se tvrtka još više fokusira na pružanje usluga elektronske trgovine te da se u skladu s time brend PayDo direktno poveže s nazivom tvrtke.

Osim ove, u društvu nema drugih promjena, te svi drugi podaci tvrtke, npr. OIB, adresa, brojevi žiro računa, telefona, itd. kao i pravni i poslovni odnosi ostaju nepromijenjeni.

Novi puni naziv: PAYDO SERVICES elektronička trgovina i usluge d.o.o.
Novi skraćeni naziv: PAYDO SERVICES d.o.o.
Sjedište/adresa: Lastovska 23, 10000 Zagreb
OIB: 60162542127